måndag 2 januari 2012

HEJ 2012, JAG HATAR DIG REDAN..

Japp, eller ge mig en chans att inte dislike detta år??!?!
Året började ju JÄKLIGT BRA. eller den gjorde det, första timmarna. Underbar nyårsafton med god mat och massa fyverkerier och en glad unge.. på morgonen var det snacka skit med vår bästa vän och sen började äventyret mot BYN. Vi åkte förbi och köpte en kebabrulle, eller låt mig rätta : HAWAII RULLE, godast ever! Vi sa, vi äter den hemma, efter några snabba tuggor drog vi mot norrpan..

Påvägen hem hade den underbara snön blivit till is och bilen kom ut i snömodden.. paniken började komma när man efter 30-40 meter fortfarande inte får kontroll över bilen, vi gled över till andra sidan vägbanan och då började jag få riktig panik över att nån ska köra på oss, eftersom bilen gled i ett läge så hade nån kört in i oss så hade det varit på ebrimas sida.. vi gled och gled och såg diket komma närmare o närmare.. jag trodde vi skulle tippa i diket men vi körde nästan och rakt ner i diket, bilens högra framkant tog i och vi stod lite i luften med bilen. VI ALLA KLARA OSS,

Men 1/1- 200*jävla*12 började med att vi fick åka åka ambulans in till stan. Det var ett pådrag som  ebrima bara brukar få uppleva via tv´n : 112- på liv och död. Idag fick han en liveshow. Brandbil, ambulanser och polisen var där, och alla hade lamporna på. Ebrima var väl inte sådär jätteimpad, men tyckte alla inblandade var så goa och snälla. De förstod oss väl att vi var chockade och kalla..
När ebrima och saul kom in till akuten låg jag med nackstöd och nål i armen, jag mådde bra, men dem ville va på säkra sidan. Idag har jag lite ont i kroppen, tror jag spände mig rejält.. för fyfan vilken panik man får.. men jag är TACKSAM, SÅÅÅÅ JÄVLA TACKSAM!
jag så jävla glad över att vi inte blev påkörda, man har ju tänkt tusen olika möjligheter vad som KUNDE HA HÄNT. går ju liksom inte att undvika! Paniken man får när man kollad bak på ebrima och lugnade honom.. för att inte veta vad som skulle hända.. diket var inte största faran, men det var obehagligt att glida och glida och inte ha kontrollen.. SÅ?
Nu har vi lagt ribban för 2012. 2011 var ett skitår, detta året  började med SKIT, (men vi är i livet) så det kan ju bara bli bättre!? eller vad säger ni? Vi förlängde skitåret 2011 med en dag. Idag är en annan dag, idag är första dan på resten av mitt bra-iga år! Iår ska jag njuta och infria det jag vill..

SÅ, HEJ 2O12! Visa att du är SÅ mycket bättre än 2011, Jag ger dig en CHANS!

Nu ska jag gosa med min älskade unge, FAN vad jag är glad över att jag har honom, man får liksom lite perspektiv på livet och hur jävla fort det kan ta slut. Det var ju ingen fara med oss, eller...

Peace!

1 kommentar:

  1. Men guu Betty. Så skönt att det gick bra med er. Stor kram till er alla.

    SvaraRadera